RING OSS - 017-11 216 98

Sälja båt Enköping

RING OSS - 017-11 216 98

Sälja båt

Genom åren har vi lyckats sälja och förmedla över tusentals båtar till nöjda kunder i både Enköping och hela Sverige. Är det dags att byta eller sälja båt i Enköping? Vi har över 50 års erfarenhet av att köpa, byta och sälja båt i Enköping och kan garanterat ro er båtaffär i land! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper er med att sälja båt i Enköping!

Vi ror hela försäljningsprocessen i land

När du väljer att anlita oss för att sälja båt i Enköping kan du luta dig tillbaka och överlåta hela försäljningsprocessen åt oss. Vi sköter allt från annonsering till genomfört köp. Vi börjar med att marknadsföra och annonsera din båt i våra olika annonserings kanaler, bland annat sökbåt.se, blocket.se, sociala kanaler som Facebook och Instagram samt på vår egen marina mitt i centrala Stockholm. När potentiella kunder visar intresse upprättar vi dialog och sköter hela kontakten. Vi tar hand om presentation, visning och eventuell provkörning med intresserade spekulanter. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan och kan därmed alltid upprätthålla dialog med spekulanter. Vi varudeklarerar er båt och på det sättet underlättar och säkrar beslutsprocessen för köparen. Med oss är det inget annat än enkelt och tryggt att sälja båt i Enköping!

När du väljer att sälja båt i Enköping med oss erbjuder vi:

  • Annonsering i flera av våra kanaler.
  • Upprätthålla dialog med kunden.
  • Presentation, visning och ev. provkörning av din båt med kund.
  • Hög tillgänglighet 7 dagar i veckan.
  • Varudeklaration av er båt för en säkrare beslutsprocess och båtaffär.

Attraktiva finansieringsmöjligheter och garantier

Till alla våra kunder som väljer att sälja båt i Enköping med oss erbjuder vi speciella garantier för begagnade båtar och har samarbete med båtförsäkringsbolag för bästa möjliga premier. Vi erbjuder dig som säljare också ett unikt reklamationsskydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen när du säljer båt i Enköping.

Vi ser också alltid till att du som säljare ska få det bästa priset när du väljer att sälja båt i Enköping med oss. Vi hanterar all betalning samt erbjuder köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och löser eventuella försäkringsfrågor. Med oss är det inget annat än enkelt, tryggt och smidigt att sälja båt i Enköping.

Vi erbjuder 1 års garanti när ni säljer båt i Enköping med oss.