RING OSS - 017-11 216 98

Sälja båt Enköping

RING OSS - 017-11 216 98

Köpa båt

Hos oss kan ni hitta och köpa båt i Enköping. Som en etablerad båtmäklare med många års erfarenhet av båtförmedling kan vi hjälpa er byta, köpa eller sälja båt i Enköping. Vi har en stor kundbas med kunder som vill sälja båt i Enköping och hela Sverige och vi kan därmed erbjuda fritidsbåtar för alla behov. Vill ni köpa eller sälja båt i Enköping? Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du köpa båt i Enköping?

Då har du kommit rätt för vi har ett stort utbud av motor- och fritidsbåtar för alla behov och inom alla prisklasser. Många båtägare vänder sig till oss när de vill sälja båt i Enköping. Vi vet att båtköp är en stor investering och därför tar vi oss tid att förstå köparens behov och önskemål när de vill köpa båt i Enköping.

När du väljer att köpa eller sälja båt i Enköping med oss kan vi även hjälpa med enklare service och reparation, lagringsplats för din nya båt och försäkringar. Vi sitter med stor kunskap och erfarenhet inom båtköp och vi hjälper dig hitta precis den båt som skall uppfylla dina önskemål som köpare. Då vi även hjälpt många kunder med att sälja båt i Enköping är vi väldigt bra på att möta både säljares och köpares behov och hitta rätt matchning i en försäljningsprocess. 

När ni väljer att köpa båt i Enköping med oss får ni följande:

  • En varudeklarerad båt som visar eventuella fel eller brister.
  • En tydlig presentation och detaljerad genomgång av båt.
  • Vi erbjuder förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank eller Wasa Kredit.
  • Vi har attraktiva försäkringslösningar med utökade garantier för långsiktig trygghet.

Det är enkelt att köpa båt i Enköping

Vår process är både enkel och trygg för både dig som köper och säljer båt i Enköping båt med oss. Till att börja med erbjuder vi alla som vill köpa båt visning och provkörning av båt. Vi erbjuder också en varudeklaration av båtens skick som vi har upprättat med båtägaren som vill sälja båt i Enköping. På det sättet får du som köpare en detaljerad översikt av båtens kapacitet och eventuella brister. När det kommer till betalning av din nya båt kan vi erbjuda förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank och Wasa Kredit. Nästa gång du vill byta, köpa eller sälja båt i Enköping kan du ta det med ro och kontakta oss för hjälp!

Ett års garanti

Vi vill inget annat än att du ska känna dig trygg när du köper en begagnad båt med oss. Därför har vi tillsammans med Svedea tagit fram en garanti som ger er ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning när du köper båt med oss och tecknar Svedeas XXL-försäkring.

Vill du köpa eller sälja båt i Enköping? Ring och prata med oss så berättar vi mer.

      Vi erbjuder 1 års garanti när du köper eller säljer båt i Enköping med oss. Vi erbjuder även gunstiga finansieringsalternativ via Swedbank. Vi erbjuder finanseringsalternativ för din nya båt med Wasa Kredit.