RING OSS - 017-11 216 98

Sälja båt Enköping

RING OSS - 017-11 216 98

Om Oss

Vi har sålt båtar i över 50 år. Vi på Karlbergskanalens Marin AB har arbetat med båtförmedling sedan 1960-talet och hjälpt tusentals båtägare att byta, köpa eller sälja båt i Enköping och övriga Sverige. Vi är en etablerad båtmäklare med gedigen erfarenhet inom försäljning och förmedling av båtar. Vår främsta uppgift att ni som köpare ska hitta er drömbåt och att ni som ska sälja båt i Enköping får det bästa priset för er begagnade båt. Kontakta oss om ni vill vet mer om hur vi hjälper kunder när de vill köpa eller sälja båt i Enköping!

Vi hjälper er köpa och sälja båt i Enköping

Vi har över 50 år erfarenhet i båtbranschen och god kännedom om båtmarknaden. Tack vare vårt breda och upparbetade kontaktnät har vi lyckats få till många båtaffärer och utmärkta försäljningsresultat. Våra tidigare kunder har varit mer än nöjda med vårt arbete och tack vare det förtroendet har vi kunnat fortsätta sälja båt i Enköping under många år. Vi är dessutom medlem i Sweboat, båtbranschens riksförbund, vilket säkrar vår roll på båtmarknaden. Ni kan alltid kontakta oss när ni vill köpa eller sälja båt i Enköping!

Vi är en pålitlig båtmäklare och medlem i SweBoat.

När du köper båt i Enköping med oss får du:

  • En varudeklaration av båten som visar eventuella brister.
  • En presentation med visning och detaljerad genomgång av båten samt möjlighet till provkörning.
  • Vi erbjuder förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank eller Wasa Kredit.
  • Vi har attraktiva försäkringslösningar med utökade garantier för långsiktig trygghet.

När du väljer att sälja båt i Enköping med oss får du:

  • Inga fasta kostnader eller dolda avgifter.
  • Effektiv marknadsföring i flera av våra annonseringsplattformar.
  • Hög tillgänglighet 7 dagar i veckan med potentiella köpare.
  • Vi hanterar betalning, köparens behov av en eventuell finansiering samt försäkringsfrågor.

Mobil verkstad

Vi har även en mobil verkstad och kan bistå våra kunder med enklare reparationer och service på båten. Det fungerar så att vi kommer ut till er och gör arbetet på båtplatsen.

Vinterförvarning

Vi kan även erbjuda vinterförvarning efter båtsäsongen på vårt varv. Där ingår även alla kringtjänster som kan uppstå under de kalla månaderna.

Vill ni byta, köpa eller sälja båt i Enköping? Gör som många innan er och kontakta oss för när du behöver hjälp att köpa eller sälja båt i Enköping!